Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasiLoncat ke pencarian
Salasa, 23 Juni 2020 · 05.26 UTC ·
?????
久久超碰色中文字幕 Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

久久超碰色中文字幕?nsiklopédi bébasbasa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

久久超碰色中文字幕Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.123 artikel sarta 24.209 pamaké nu kadaptar



23/06/2020 · 05.26 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

?nsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.123 artikel jeung 24.209 pamaké kadaptar.

1596 - Abul Mufakir jadi Sultan Banten

Poé ieu dina sajarah

1894 - Komite Olimpiade Internasional diadegkeun di Sorbonne, Paris.
1993 - Matematikawan Andrew Wiles ngabuktikeun Téorema Pamungkas Fermat di Universitas Cambridge.
2012 - Westlife resmi bubaran di Croke Park, Irlandia.
2016 - Réferéndum Brexit di Inggris, urang Inggris milih kaluar ti Uni ?ropa.


Gambar Petingan

Pacu Jawi

Pacu Jawi in Tanah Datar.jpg




Pacu jawi, hiji balapan sapi tradisional di Kabupatén Tanah Datar, Sumatera Kulon.

Klik di dieu pikeun nempo rumah sakit rujukan

Layanan Siaga Covid-19 Jawa Kulon

Nomer panggilan cepet panangkesan covid-19 nu sadia di sababaraha kota jeung kabupatén di Jawa Kulon

112 jeung 119
Klik pikeun nempo layanan siaga salengkepna.

??

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.123 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIP?DIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari
Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.123 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Juni 2020

Wikipédia Nusantara
Indonésia ? Acéh ? Bali ? Banjar ? Banyumasan ? Bugis ? Gorontalo ? Jawa ? Malayu ? Minang ? Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan ? WikiKamus ? WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: